BASTIAN ALVARADO PROJEKT 1 & Lite till.




Så!

Då börjar vi med bloggens första veckorprojekt som är ingen mindre än Bastian Alvarado. Bastian ska som sagt gå från ”Fat 2 Fit” under min ”guidance” & bevakning. Vi har träffats & gått igenom alla de olika aspekter som tid, kost, träning & sist men inte minst motivationen.




BASTIAN ALVARADO





Kostschema Bastian!

Frukost: 09:00

·         2 ägg(Omelett ) + 2 knäckebröd med skinka/ost + grönsak

Mellanmål: 1 h efter frukost

·         En Shake + 1Frukt.

Lunch: 11:00 – 13:00

·         KycklingFile + Lite fullkornspasta + GRÖNSAKER

Mellanmål: 15:00

·         1-2 Frukter + Mandlar/nötter

Middag: 17:00

·         Kött, Fisk el fågel med Grönsaker .  (Ingen Potatis/pasta/Ris detta mål) = Low Carb

Innan träning 14:00 eller 19:00 – ( VAL AV TRÄNINGSTID

·         En Halv Shake + 1 Frukt.

Kvällsmat:20:30

·         1 skiva Grovt fullkornsbröd/knäckebröd med Skinka/Ägg + grönsaker samt lite keso eller kvarg för att mätta mot natten om det behövs.

 

Frukost kan du använda dig av :

Ägg, Skinka, Knäckebröd, Grovt bröd , fullkorns flingor, Kalkon, (LAKTOS-FRI youghurt), paprika, gurka, tomat, LAKTOS-FRI Mjölk.

 

Lunch / Middag :
ALLTID GRÖNSAKER till maten . Använd dig av Kyckling , Fisk eller Kött till varje Lunch/Middag.

FullkornsPasta kan bytas ut mot :
Potatis

bulgurl
Fullkornsris
Coscos

Mellanmål :
Missa Aldrig Mellanmål, dom är viktiga!

Alternativt mellanmål : Youghurt, frukt , kesam, Mandlar, nötter, knäckebröd, shake

Återigen Tack Arshia för dina tips & kostråd. 



Gymschema Bastian!

 

Träning? Kom ihåg att träning inte bara är för "looks" utan även hälsa! Hittade en bild som jag tyckte visade just detta.

 

OBS
Varje set ska vara 12-15 reps / 3 set per övning.

Mer reps, lägre vikt = Definera/viktminskning
Mindre reps, tyngre vikt = Buglka/Bygga


Kommer inte att gå igenom vad för specifika övningar Bastian gör under sin viknedgång, utan mest vad och vilken muskelgrupp.

Mån:

  • 40min band, 5-övn Bröst,  4-övn biceps

 

 

Tisdag:

  • 40min band, 6-övn rygg, 3-övn vader

 

 

Onsdag:

  • 30min band, 5-övn ben, 3-övn främre ax

 

 

Torsdag:

  • 40min band, 4-övn bakre ax, 3-övn kappar, 30min mage/core

 

 

Fredag:

  • 40min band, 4-övn bröst, 5-övn triceps

 

 

Lördag:

  • 1h promenad på bandet eller utomhus

 

 

Söndag:

  • valfritt (vilodag)

Idag är då dag 2 för Bastian och jag hoppas att alla försöker hjälpa och stötta honom så mycket ni kan! Mer om detta Next Week!


 


Vardags Projekt
Kommer att starta ännu ett veckoprojekt från och med vecka 7, där jag varje Onsdag förklarar och går igenom noggrant de olika övningar JAG gör för varje muskelgrupp. Kommer som sagt att uppdatera detta varje Onsdag då detta är lite hela min idé för bloggen (Ons.V7 bröst, Ons.V8 axlar, Ons.V9 Triceps osv). Varför jag har satt vecka 7 som start vecka? Det är för att jag fortfarande är rätt ny på detta med bloggande och håller på att lära mig med tiden. Tanken med allt är att ni läsare VARJE vardag ska få ett tema som vi går igenom så att vi kan hålla det strukturerat och enkelt att hänga med.


For example:

Måndag – Kost

Tisdag – Bastian

Onsdag – Övningar

Torsdag - ???

Fredag - ???


Som sagt så är detta fortfarande i planeringstadiet för bloggen. Jag vill att respektive läsare ska kunna hitta någon dag eller två som de känner större intresse av. Någon som vill gå ner i vikt lär finna ett större intresse under Måndag och Tisdag, då någon som istället vill lära sig olika och nya övningar favoriserar Onsdagar... Samtidigt som det nästan ALLTID kommer vara ett litet personligt inlägg om mig och mitt liv som en ”dagbok”, ifall ni minns från mina tidigare inlägg. Jag kommer att använda mig utav mina egna erfarenhet som informationsbas till nästan alla olika teman där jag kommer förklara hur jag gjorde/gör för att komma i denna formen jag är idag.




24/7
Det sista jag vill att ni ska tänka på, kommer ifrån mig personligen.
Det finns 24 timmar på ett dygn och låt oss säga att du tränar 2 timmar per dag från måndag - fredag. Det jag vill att ni ska förstå är att den riktiga "träningen" ligger i de resterande 22 timmarna på dygnet, där de viktiga aspekterna som kost och sömn har en större inverkan än själva träningspasset för att förbättra din body & mind. Många tror att det går bra att träna 2 timmar och sedan trycka i sig vad dom vill och dra på krogen till 04:30. Saker som dålig sömn, sprit, skräpmat och godis går tyvär inte hand i hand med träning och hälsa. Då menar jag inte att du aldrig får göra eller äta detta utan att du helt enkelt får leva med konsekvensen att det där träningspasset du gjorde samma dag eller dagen innan inte gav samma resultat. Jag tror på att man ska ha strikt kost och sömn för att uppnå bästa resultat. Men vilken fart du vill ha på resultaten är beronde på vad du äter, hur länge du sover och tränar. Det jag vill att ni ska förstå är att kost och sömn är 70% av detta... minst sagt.

 




PS.
Om ni har några ideer, tips eller åsikter kring de två sista dagarna för teman, känn friheten att lägga en kommentar så kanske det blir just ditt tips jag använder! :)



Hörs snart PEACE!





 

 


Delay

Ursäkta gårdagens miss men har haft mycket att stå i ända sen jag kom hem. Men det är bara att ha tålamod så kommer inlägget lite senare! Redan dag 2 för Bastian som redan fått sitt kost-schema och tränar på som en dåre (Sportlife Nödinge)! Kommer ett lite mer utförligare inlägg om detta lite senare samt vad jag har bestämt att göra med Norge-erbjudandet!

Skriver detta mini inlägget samtidigt som jag värmer upp på bandet innan ett axel och triceps pass som jag kör ihop med polaren Omid. Omsen är inne på sin fjärde vecka här på gymmet! stolt över dig! <3

Hörs sen gott folk, PEACE!

 


Norge?

Vill börja med att säga att jag har sjukt mycket tankar som flödar i mitt huvud just nu & att denna enkla men ändå galet roliga resa slog alla min förväntningar med stora marginaler!
Om ni ha läst mitt senaste inlägg så lär ni ha förstått hur mycket jag trivdes i Norge.
Speciellt dom fräscha gym anläggningarna men även att kunna träna med personer som kan hjälpa mig under min träning. Jag försöker suga åt mig så mycket jag kan! det räcker till och med att Arshia är i samma gym lokal även om vi inte tränar samma muskelgrupp, så att jag har någon att vända mig till när jag behöver hjälp med övningar eller dylikt. Någon som kan passa åt mig samtidigt som han ser de små felen under övningens gång som behöver finslipas som t.ex hållning, teknik, vikt & hur du ska utföra olika övningar för bästa resultat utan skador! just sånt här är Ash&Ali väldigt kunniga om.
HEE
Igår kväll åkte vi till Oslo för att ha lite "häng" hos en polare till Arshia och Ali. Polaren (Johan) är då en av cheferna på ElixiaKolbotn & var den som rekryterade och fixade jobbet som PT till grabbarna. Detta slutade med att jag fick ett jobb erbjudande som rådgivare & rekryterare med en grundlön på 18.000 norska (alltså om jag inte gör något). Inom själva jobbet finns mycket mer para att tjäna då man jobbar på 3 olika sätt. Rådgivare - Grundlön, Rekrytering - Provision, Statistik - Bonus.
& detta är då anledningen till att mitt huvud inte kan sluta tänka för att jag vet att jag står inför ett dilemma. Jobb erbjudandet är något jag alltid velat eftersom att Elixia framför allt är ett gym (vilket ni fattar att jag älskar) som jobbar på så sätt att om du visar framfötter så kommer du att gynnas & belönas. Precis som Jonas sa igår, man ger och tar. Alltså känns det som att det kanske finns en karriär inom detta eller iaf en erfarenhet att hämta
Well well nog prat om mina personliga stuffs!
Vill snabbt tillägga att jag har gjort klart ett kost-schema till mitt "projekt" för en vän vid namn Bastian som ska gå från just "fat" till "fit". Imorgon kommer jag att träffa bastian över en promenad då vi kommer att gå igenom hans kost/träningsschema som han har looooooovat att följa för min & framför allt hans egen skull. Imorgon kommer vi att lägga upp en liten bild på bastian samt hans historia, vikt, mått, mål osv. Håll utkik efter detta eftersom att jag kommer att uppdatera hans reslutat veckovis då imorgon är dag nr 1.
Idag:
Efter morgonens frukost gjorde vi så att vi packade ner alla kläder, tog med det till bilen & åkte till gymmet så att vi kunde åka så fort som möjligt efter dagens pass. Tränade ben och rygg som jag INTE rekommenderar ifall du bygger, kände att jag ville svimma kanske 6 ggr under passets gång haha.
Bild från dagens mark lyft.
För övrigt var det ett riktigt skönt "sista" pass och jag försökte leva mig in i gym lokalen en sista gång för att känna efter lite om jag kunde känna mig som hemma där. Det är precis detta dilemma jag står inför. Jag känner att detta är något som kommer göra mig gott i livet och kanske ett erbjudande jag aldrig får igen... Har mycket att fundera kring allt detta
Efter passet blev det en sista timma inne i spat och tog även friheten att ta några snabba pics


IM HOME!

Vill börja med att säga att jag har sjukt mycket tankar som flödar i mitt huvud just nu och att denna enkla men ändå galet roliga resa slog alla min förväntningar med stora marginaler!
Om ni har läst mitt senaste inlägg så lär ni ha förstått hur mycket jag trivdes i Norge.
Speciellt dom fräscha gym anläggningarna men även att kunna träna med personer som kan hjälpa mig under min träning. Jag försöker suga åt mig så mycket jag kan! Det räcker till och med att Arshia är i samma gym lokal som jag, för även om vi inte tränar samma muskelgrupp så har jag någon att vända mig till när jag behöver hjälp med övningar eller dylikt. Någon som kan passa åt mig samtidigt som han ser de små felen under övningens gång som behöver finslipas som t.ex hållning, teknik, vikt och hur du ska utföra olika övningar för bästa resultat utan skador! Det är just sånt här Ash och Ali är väldigt kunniga om.

Saker som jag använder för att förebygga skador är:
  • Omega3: kapslar för leder och dylikt, rekomenderat 3-4 per dag (Överdriver dock med detta och tar 7-8 per dag då jag tycker att det hjälper en del

  • Uppvärmning/Stretching

  • Skydd

  • Rätt & Bra skor

  • Tigerbalsam

Besök Voltarens egna hemsida och läs om just smarta tips för att förebygga skador m.m



Erbjudandet
Igår kväll åkte vi till Oslo för att ha lite "häng" hos en polare till Arshia och Ali. Polaren (Johan) är då en av cheferna på ElixiaKolbotn, det var även han som rekryterade och fixade jobbet som PT till grabbarna. Detta slutade med att jag fick ett jobb erbjudande som rådgivare och rekryterare med en grundlön på 18.000 norska (alltså om jag inte gör något). Inom själva jobbet finns mycket mer para att tjäna då man jobbar på 3 olika sätt.
  • Rådgivare - Grundlön.
  • Rekrytering - Provision.
  • Statistik - Bonus.
Detta är då anledningen till att mitt huvud inte kan sluta tänka för jag vet att jag står inför ett dilemma. Jobb erbjudandet är något jag alltid velat ha eftersom Elixia framför allt är ett gym (vilket ni fattar att jag älskar) som jobbar på så sätt att om du visar framfötter så kommer du att gynnas och belönas. Precis som Jonas sa igår, man ger och tar. Alltså känns det som att det kanske finns en karriär inom detta eller iallafall en erfarenhet att hämta.
Well well nog prat om mina personliga stuffs!



Vill snabbt tillägga att jag har gjort klart ett kost-schema till mitt "projekt" för en vän vid namn Bastian som ska gå från just "fat" till "fit". Imorgon kommer jag att träffa bastian över en promenad då vi kommer att gå igenom hans kost/träningsschema som han har looooooovat att följa för min och framför allt hans egen skull. Imorgon kommer vi att lägga upp en liten bild på bastian samt hans historia, vikt, mått, mål osv. Håll utkik efter detta eftersom att jag kommer att uppdatera hans reslutat veckovis då imorgon är dag nr 1.



Idag:
Efter morgonens frukost gjorde vi så att vi packade ner alla kläder, tog med det till bilen och åkte till gymmet så att vi kunde åka så fort som möjligt efter dagens pass. Tränade ben och rygg som jag INTE rekommenderar ifall du bygger, kände att jag ville svimma kanske 6 ggr under passets gång haha.
Bild från dagens mark lyft.
För övrigt var det ett riktigt skönt "sista" pass. Försökte att leva mig in i gym lokalen en sista gång för att känna efter lite om jag kunde känna mig som hemma där. Det är precis detta dilemma jag står inför. Känner att detta är något som kommer göra mig gott i livet och kanske ett erbjudande jag aldrig får igen... Har mycket att fundera kring allt detta eftersom att träning är mitt driv och nu har jag chasen att kombinera det med ett riktigt jobb.


Efter passet blev det en sista timma inne i spat och tog även friheten att ta några snabba pics





Imorgon blir det LIFE igen! Ses där PEACE!

Friday.




Min Dag:

  • 09:30: Vakna.

  • 11:00: 3 ägg, 2 smörgåsar ost & skinka + halv tomat.

  • 12:15: ProteinShake + 4 kapslar Omega3 på väg till gymmet Elixia Lambertseter.

  • 13:00: Pass 1. 15min warmup, 7 övningar bröst, 5 triceps.

  • 15:30: ProteinShake tagen i ångbastu på ElixiaSpa 15min efter gym.

  • 16:30: Back @ camp golva proteinbar + äpple.

  • 17:30: Mat! Chicken Cordon Bleu med cirka 200g fullkornspasta & grönsaker + 100g kvarg

  • 18:30: Proteinshake påväg till Elixia.

  • 19:00: Pass 2. Core träning (mage) & vader.

  • 20:30: Post-workout ProteinShake.

  • 21:30: 3 stekta ägg med rågbröd, 1 burk 150g tonfisk .

  • 22:30: 4 kapslar Omega3.

  • 23:00: ÖVRIGT ( haha (a) )



Måste säga att det var riktigt kul att hålla journal idag. Har haft extremt kul hela dagen och Elixia gym har verkligen överträffat mina förväntningar. Det tog inte mer än dagens 2 pass att inse hur stort fitness är i Norge! Känns som att Norge är 10 år före oss med allt som har med gym att göra. Så fort man går in i Elixia så märker man direkt vilken budget de har genom deras sjukt fina inredning. Personlig träning (btw, Ash sålde 10h idag igen på jobbet), service, gemensamt spa med diverse lyxigheter. Ett komplett gym med nästan all utrustning man kan önska sig med allt från boxningsutrustning till TRX-rep. Varför jag är så fascinerad av det är för att dessa saker är en "standard" för gym runt om i Norge. Det är inte direkt så att Elixia är något överklassgym utan ett helt vanligt i dess like till andra gymkedjor. Då de förmodligen har samma standards.



Vill inte fylla hela bloggen med bilder på lokalen så här har ni 2 snabba bilder på en liten liten del av gymmet från uppvärmningen med Jouni & Rawand till min höger. Rawand med en Celsius i handen som vanligt under warmup! Som sagt alltid ett måste.
Pass 1

 

Vill bara att tiden ska gå så att jag kan vakna imorgon och göra frukost! Att åka hit var en riktigt lyckad idé och jag kommer definitivt att göra liknande resor i framtiden! Imorgon blir det Elixias största gym som heter Colosseum ocgh bara namnet är mäktigt nog för att få upp mina förhoppningar. Känner mig nöjd och go i hela kroppen efter att ha ätit och tränat som en gud. Det här är det bästa jag vet & jag är lycklig över att mitt största driv i livet är något som gynnar mig hälsomässigt samtidigt som jag inte har något emot musklerna såklart haha ;)




Apropå muskler så förstår ni nog varför denna man har sålt över 140 PT-timmar till ett värde av 75.000 Norska kr på 15 arbetsdagar. 
Om ni inte förstår varför så kallas det marknadsföring, som i detta fallet är hans alldeles egna body.

- Arshia Adam Ascari




Underbart kul att träna med grabbarna igen och vill inte glömma att ge creed till Ali som faktiskt sålt över 170h under samma tidsperiod. Jag har "no doubt" att de kommer att bli ännu mer framgångsrika på Elixia med tiden.
All kärlek och lycka till er samt ett stort tack för er gästvänlighet. <3




Mentalitet:
En sak jag vill dela med mig av är att varje gång jag går in i ett gym vare sig det är i Norge, Sverige eller någon annan stans i världen så VET jag till 100procent att jag KOMMER komma ut från gymmet snyggare, sexigare och i bättre form än vad jag var 3 timmar tidigare när jag kom in. Bara det, att veta att varje gymanläggning är en slags ”portal” till att bli hälsosam, snyggare och sexigare borde räcka som motivation för er alla.



 

SOV GOTT

VIKTIG INFO! Fredag och Dubbelpass hur gör jag? :O

Viktigt


Denna fredag tänkte jag att jag skulle skriva ner exakt vad jag kommer att äta & träna från morgon till kväll. Jag vill att ni ska få lite mer insikt om hur en vanlig träningsdag ser ut för mig med mat, träning, sömn & även att vi börjar diskutera det här med kost lite lätt.


Eftersom det är dubbelpass idag så måste jag tänka på att äta lite extra än vanligt då jag utför båda passen stenhårt måste jag hålla näringen så hög som möjligt. Jag kommer att under dagen skriva ner allt jag gör och äter så att ni senare ikväll kan kika in här och se hur det ser ut.
En sak som många är väldigt okunniga kring och som jag vill att ni ska börja fundera på, är vad dem olika näringsämnena verkligen gör med/för din body.

- I kosten finns främst tre energigivande näringsämnen;

  • Kolhydrater Energi, kroppens främsta bränsle.
  • Fett → Ger kroppen energi och lagras i fettväven.
  • Protein → Muskler/kroppens byggsten.

    Balans mellan dessa näringsämnen är avgörande för vårt välmående. Och det är dessa tre olika näringsämnen du ska fördela i olika gram och procent för att nå respektive mål.

 


Till exempel, om vi tar någon som försöker gå ner i vikt så bör den personen tänka på att lägga om sin kost så att han minskar intaget av kolhydrater och fett. Men för någon som vill gå upp i vikt ökar man istället intaget av kolhydrater och fettProtein behövs dock alltid vare sig man vill upp eller ner.

Men sen tar du till exempel mig som vill bygga muskler, då måste jag lägga om min kost för att ligga och balansera mellan protein och kolhydrater. För vad händer ifall jag inte äter mina kolhydrater under dagen och bara håller mig till protein, växer jag då? Nej det gör jag inte eftersom kolhydrater generar energi och din kropp måste ta energi från något när du tränar. Men vad händer om kroppen tar energi från proteinet istället? Du går till gymmet för att växa men får bara motsatt effekt eftersom att proteinet aldrig får fästa sig i musklerna för att dom går åt för att ge dig energi… när det egentligen är kolhydratens jobb?


  • Om du förstår then great! Om inte så har jag gjort det lite lättare att förstå här nedan.
The War
Vi säger att det är krig och att dessa två näringsämnena är soldater till försvaret, det vill säga protein och kolhydrater. När du blir attackerad av din motståndare/fiende the big bad ”Energi” så måste du försvara dig. Eftersom att du vill att proteinet ska gå till dina muskler för att du ska växa så tar vår polare ”kolhydraten” täten för att möta fienden Energi så att proteinet kan stanna orört. Det är detta vi vill ska hända när dessa två möter varandra, de ska ta ut varandra, alltså att båda ska dö under stridens hetta. För även om fienden ”Energi” vinner mot kolhydraten kommer den att slå på proteinet och det vill vi absolut inte för att då blir det som sagt motsatt effekt. Men vi vill även inte att kolhydraten ska vinna över energin för att överflödig energi blir fett. Så ni kan ju förstå konsten i att balansera kosten för att dessa två ska ta ut varandra!

 

Hur många gram osv per kropp/vikt man behöver av de olika näringsämnena kommer komma under bloggens gång.


Inspiration? Jag vet att ni är inspirerade, men frågan är ifall ni är motiverade?
Dont miss out!

hörs ikväll! PEACE!


MITT ALLRA FÖRSTA TIPS!

Norge inom kort!


Tränat, ätit, duschat, packat & inhandlat tillräckligt med mat och proteins inför helgens mord.

Jag, Jouni och Raw åker upp till våra grabbar Arshia & Ali som har gjort sin ”path” till Oslo och är idag två framgångsrika Personliga Tränare på gymmet Elixia! Så fort dessa grabbar var anställda & släpptes ut på Elixias golv så var det bokningar höger och vänster, jag menar allvar! Om en man/kvinna betalar 16500 NORSKA dineros för att träna med dig i 30 timmar så beror det nog på att du kan ett och annat om ditt yrke.

 

Ni kan ju bara förstå LYXEN för mig att komma upp till ett gratis villa-boende med tillgång till 4 av Oslos största gym och träna i 3 dagar med dessa gudar till män. Framförallt att träna tillsammans med Arshia som är min mentor och som fick mig att börja med den här skiten från början. Arshia lärde mig inte bara den fysiska delen av träning utan även den mentala biten, den viktiga biten kallas motivation & jag kan höra hans röst än idag i mitt huvud:

 


- Försök att se detta som ett jobb, de 2 timmarna du gör här varje dag MÅSTE du göra för att överleva, för att senare kunna säga att detta är min livstil och detta är resultatet av det valet.

 

 


Norge kommer det att skrivas mer om under helgens gång. när, vart och hur vi tränat.


Scrollade ner och rotade lite i Arshias Facebook-logg för att hitta ett citat som jag minns att han postade förra året, & det löd såhär:

Självklart så behöver inte alla se träning som en livstil. Det handlar om att ta de valen man vill, sätta de målen man vill uppnå i livet som självklart är olika för alla! Någon som valt att kämpa för att bli läkare är inte bättre än någon som kämpat för att bli yrkesbonde.

 

Sen menar jag inte att du inte kan vara läkare och träna 80minuter 3ggr i veckan, bara det att om du vill och ska nå dom extrema resultaten så behövs det lite mer hjärta än så. Precis som det behövs mer än att plugga 80minuter 3ggr i veckan för att bli läkare... if you get my point. Framförallt att tänka på att de timmar du ägnar på gymmet är inget i jämförelse med de 22 andra timmar på dygnet där stora faktorer som sömn och kost spelar en väldigt stor roll i kroppsförändringar/förbättringar.

 

Men det kommer vi prata mer om en annan dag.
***-------------------------------------------------------------------------------------------------------------***

TIPS NUMMER 1

En av många sommarpromenader till gymmet i Nol från Nödinge.

CELSIUS
Då övergår vi till mitt allra första tips till er läsare och det är en av flera saker som grabbarna uppe i Norge vill ha med från Sverige (ett helt lock 432:- Hälsoteket) och det är just denna gudomliga pre-workout (eller samtidigt som du värmer upp på bandet) dricka vid namn CELSIUS!.

Detta kommer vara mitt NR:1 tips för motivering och prestationshöjning. Dricker du inte denna dryck i samband med träning så börja med det! Tycker du att den är för dyr så börja jobba! Precis som folk kan slösa pengar på cigg, snus och annat onödigt så kan ni även slösa det på detta. Under mina 2½ år som jag tränat seriöst på gym så har jag aldrig missat 1 Celsius innan varje pass, kom ihåg att jag menar per PASS och inte per DAG (viktigt heheh). Om jag tagit det till en överdrift vet jag inte men jag får ut precis det jag vill av celsius och känner inga bieffekter what so ever av att ha gått på så hög koffein-halt under så lång period. Men det blir ni nog inte så chockade över om man tittar på kaffekonsumtionen runt om i världen.



Celsius innehåller även en massa annat: (följande är taget ur Celsius egna hemsida).

"Celsius är laddat med vitaminer och andra naturliga ingredienser, som grönt te med EGCG, ingefära, kalcium, krom, B- och C-vitamin. De här ingredienserna gör att du stimulerar din ämnesomsättning, vilket i sin tur resulterar i en kaloriförbränning. Samtidigt får du en rejäl energistimulans, som varar länge!".

Gå in och läs mer om denna prestationsförhöjande dryck på www.celsiussverige.se ifall du inte redan brukar(missbrukar(A)) den.



TACK
Nu vill jag bara tacka alla för erat fantastiska stöd så här tidigt in på bloggen. Hoppas att ni fortsätter att läsa och att ni lääääääängtar efter inlägg om träningslägret i Norge THIS WEEKEND!!! WISH ME LUCK!!!.

Vill även att ni besöker mina grabbar via deras grupp på Facebook
Ifall ni inte får upp länken sök på ”Ash(Adam) & Ali Personal Trainers” i sökfältet på FB.


Ta väl hand om er så hörs vi snart <3 PEACE!

BEN!

Blir ett snabbt benpass idag! Åker mot Norge runt 6 tiden ;)

Linus Pedersen damer och herrar!

 


You can call me Mr.Fat2Fit

OBS! bloggen kommer snyggas till inom kort. Då jag inte är så kunnig inom bloggdesign

 

 

ME


Mitt namn är Roy Abou-Ramia och jag har startat denna blogg för att berätta om mitt dåvarande, nuvarande & framtida liv inom träning, kost och hälsa.
Jag är 21 år fyllda och bor i en förort till Göteborg som heter Nödinge och har bott här i cirka 20 år.
Träna gör jag på anläggningen Life-Nol som ligger i grannorten med cirka 6-7km gångavstånd.


Varför jag känner självförtroendet inför att starta denna Träning/kost blogg är för att jag har gått från en extrem övervikt till en form som många i min dåvarande viktklass(d.v.s. 119kg) skulle dö för.
Jag är väldigt kunnig då det kommer till just viktminskning eftersom jag stolt kan säga att jag idag är 40kg lättare.

Jag har tränat intensivt och aktivt i cirka 3 år varav 6 månader utomhusträning, 18 månader på Sportlife-Nödinge och 10 månader på Life-Nol. Efter att jag lyckats gå ner cirka 10kg på 6 månader genom långa promenader och hyffsad kost så kände jag att de var dags att börja lyfta. En av mina bästa vänner samt mentor drog mig till gymmet och introducerade mig för olika övningar och visade hur man gör för de olika resultaten, efter 2 månaders intensiv träning så var jag fast.

Det tog inte lång tid innan jag blev fascinerad av kroppsbyggning då jag försökte suga åt mig så mycket information och visdom om träning som jag bara kunde!

VARFÖR OCH VAD


Varför jag känner för att starta en blogg är mestadels för min egen skull då jag vill använda det som en ”motivations skälla”, en slags öppen dagbok där ja skriver ner mina tankar och idéer som jag vill dela med mig av. Det förekommer väldigt ofta nu på senare tid att jag får mycket frågor om övningar, viktnedgång, och muskelbyggnad både i och även utanför gymmet! Då jag älskar att svara folk och hjälpa till kände jag att en blogg skulle vara en tillgång till att hjälpa och kanske nå ut till fler människor som behöver hjälp och motivation.

En stor del av denna blogg kommer att ägnas åt personer som jag hjälper med att både gå NER i vikt samt gå UPP i vikt. Kommer starta småprojekt lite överallt på bloggen som till exempel veckans bild, veckans klipp, veckans övning, veckans citat osv. Kommer även att från och med måndag den 30/1 att ta mig ann en överviktig person (samt god vän) som kommer att följa olika kost och träningsscheman som jag ”Mr.Fat2Fit” kommer att stå för. Jag kommer att försöka göra mitt bästa för att bygga upp bloggen på ett sätt där NI, läsarna ska känna motivationen och träningssuget.

Jag har väldigt många idéer och tankar kring allt detta som kommer att presenteras under bloggens gång.

Förvänta er mycket.

  • Gym
  • Träning
  • Bilder
  • Videoklipp
  • Kost
  • Kosttillskott
  • Pre&Post
  • Gear
  • Gäster
  • Frågor & Svar
  • Roy (Mr.Fat2Fit ;)
  • ZYZZ???


    Var dig själv, alla andra finns redan. PEACE!


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0