WHY Makrill/Tonfisk? + vid



Menar dock POST-workout & inte pre, se nedan för "varför" makrill/tonfisk är så bra!




PLEASE READ!
Mackerel/Tunafish

Här har ni 2 av världens nyttigaste konserverade föda.
Bästa burkarna på planeten ♥!

Makrillfilé i tomatsås:
Huvudingredienser: 2/3 makrillfilé, vatten och tomatpuré.
Näringsvärde: Makrill innehåller mycket omega-3-fettsyror. En enda liten konservburk ger faktiskt ett helt dagsbehov av hälsofrämjande fettsyror. Proteinet är av hög kvalitet och bidrar till en bra mättnadskänsla och en effektiv återhämtning. Halten av D-vitamin är också hög, vilket är bra för hud, hår och skelett. Dessutom finns det en del selen som stärker immunförsvaret.
Bonusinfo: Var inte rädd för att klicka lite majonnäs ovanpå. Så länge det sammanlagda kalorivärdet är lågt är det bara bra med mer nyttiga fettämnen.

&

Tonfisk i vatten
Huvudingredienser: Tonfiskbitar inlagda i en lake av vatten och salt.
Näringsvärde: Tonfisk är bra mat för den som vill bygga större muskler och för den som vill hålla sig mätt länge. Tonfisk är en proteinbomb och en enda konservburk kan ge 25 % av dagsbehovet(beroende på vikt/träning). Tonfisk innehåller även kalium, som är vätskereglerande, D-vitamin och selen, som stärker immunförsvaret.
Bonusinfo: Tonfisk kan innehålla onödigt mycket tungmetaller. Studier visar dock att tonfisk på burk är bättre än färsk tonfisk. Det är som regel att yngre tonfisk med mindre gift i kroppen hamnar i konserverna, medan de välvuxna fiskarna hamnar i fiskdisken.


Dubblar idag också! Imorse gjorde jag 40min band 2.0 i lutning och 7.2 i speed + Core. Sitter och skriver detta inlägg mitt på dagen mellan mina 2 pass! Sitter ATM hos Bastian med makrill/tuna på knäckebröd mixat med lite kvarg + vitkol för att försöka få i mig ett lite större mål H3H3 (a)! Längtar efter pass2, ses på Life!
Hörs snart PEACE!

Kommentarer
Postat av: NATHALIE

Åååh! Grattis! :)

2012-02-23 @ 15:09:48
URL: http://nathblomgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är så sjukt snygg!

2012-03-08 @ 20:35:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0